Spausdinti

LSMU pirmakursių stovykla 2019

RUGPJŪČIO 26-28 dienomis visos studentiškos organizacijos (LiMSA, SFD, JGA, SOA, SA) kartu organizavo pirmakursių stovyklą visiems LSMU medicinos akademijos pirmakursiams. Šioje stovykloje savo kelią sveikatos sektoriuje pradėjo visų specialybių studentai, kurie kūrė vieningą, į fakultetus nesusiskaldžiusią bendruomenę.

Į stovyklą buvome pakviesti ir mes SC Inovatyviosios edukacijos skyriaus atstovės  I. Lukoševičiūtė- Noreikienė ir I. Andriejaitė, bei Plėtros tarnybos atstovė E. Bertašiūtė su tikslu pakviesti būsimus pirmakursius būti ateities aukščiausios kompetencijos sveikatos specialistais turintys profesinių bei (in) enterpernerystės, inovacijos, kūrybiškumo, lyderystės, profesionalumo, technologinių, mokslinės ir intelektinės nuosavybės bei  duomenų apsaugos kompetencijas. Pravesti interaktyvūs seminarai, kurių metu buvo pristatyta EIT veikla ir jo kuriama galimybė LSMU studentams tobulinti inovatyvias kompetencijas atraktyviai, aptarti realūs pavyzdžiai kuomet studentai sukūrė savo startuolius.

Džiaugiamės susipažinę su būsimais universiteto pirmakursiais ir linkime jiems sėkmės tolimesnėse studijose bei būti ateities inovatoriais!Making Innovation Happen”

 microsoftteams-image.png (regular, 500x375)microsoftteams-image1.png (regular, 500x375)